• Головна
  • Новини
  • Члени виконавчого комітету виділили кошти на облаштування найпростіших укриттів

Члени виконавчого комітету виділили кошти на облаштування найпростіших укриттів

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Під час засідання, яке відбулося 22 вересня, члени виконавчого комітету погодили рішення щодо виділення коштів з резервного фонду Вараської громади на влаштування тротуарів та пішохідних доріжок по вул. Героїв Майдану, капітальний ремонт вул. Хлібороб до перехрестя з вул. Шкільна в с. Стара Рафалівка, ремонт будівлі котельні с. Собіщиці, капітальний ремонт частини приміщень другого та третього поверхів поліклініки КНП "Вараська багатопрофільна лікарня", облаштування найпростіших укриттів у частинах підвальних приміщень інфекційного відділення, будівлі лікарняного комплексу з поліклінікою та підвального приміщення КНП "Вараська багатопрофільна лікарня", придбання трансформаторів для насосних станцій, ремонт покрівель об'єктів КП "Вараштепловодоканал".

Також було виділено кошти на придбання тепловізора. За словами Директора Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитра Ющука придбання тепловізора дасть змогу підвищити енергоменеджмент громади задля швидкого визначення проблемних місць та якісного усунення їх недоліків.

"За допомогою тепловізора можна буде визначати тепловтрати на трубопроводах, в стінах будинків на теплотрасах. Ми зможемо бачити проблему де є найбільша тепловтрата та оперативно її вирішити", –  зазначив Дмитро Ющук.

Члени виконавчого комітету підтримали також рішення щодо висунення кандидатур на присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" трьом жителькам Вараської громади, затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових, фізкультурно-оздоровчих заходів, навчально-тренувальних зборів, відрядження спортсменів і команд, виділення коштів з резервного фонду бюджету Вараської громади на проведення аварійного ремонту пічного опалення та облаштування системи водопостачання і водовідведення у приміщенні сільської ради с. Стара Рафаліка, звіту щодо виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Вараський центр первинної медичної допомоги" та комунального підприємства "Вараштепловодоканал" за ІІ квартал 2022 року, внесення змін до рішення про затвердження мережі закладів загальної середньої та позашкільної освіти Вараської громади на 2022/2023 навчальний рік, забезпечення населення Вараської громади лабораторними та функціональними дослідженнями та низку інших важливих рішень.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!