• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Олександр Мензул взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Міський голова Олександр Мензул взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Сьогодні, 5 жовтня, у режимі відеоконференції народні депутати та запрошені особи розглядали Проєкт Закону про акціонерне товариство "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" №8067 від 22 вересня 2022 р.

Законопроєкт передбачає заборону 100% приватизацію АТ "НАЕК "Енергоатом", усі соціальні об’єкти мають і надалі залишитися на балансі АТ "НАЕК "Енергоатом" і можуть бути передані місцевим громадам, на території яких розміщені ядерні об'єкти, за наявності відповідної ініціативи з боку місцевої влади громад.
 
Після обговорення члени Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг підтримали представлений до розгляду законопроєкт (№8067 від 22.09.2022 р.), він буде направлений на розгляд Верховної Ради України.
 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!