• Головна
  • Новини
  • "Гуманітарна" комісія розглянула звернення про недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх

"Гуманітарна" комісія розглянула звернення про недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх

Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту. Депутати розглянули два питання порядку денного.

Зокрема, 8 березня, підтримали проєкт рішення про "Про внесення змін до Програми розвитку культури та туризму на 2021-2025 роки №5100-ПР-01, затвердженої рішенням Вараської міської ради від 15.12.2020 №39".

2639

Також розглянуто й підтримано проєкт "Про внесення змін до структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління №1100-СХ-01, затвердженої рішенням Вараської міської ради від 20.08.2021 №594".

2636

Окрім цього на засіданні розглянуто лист Рівненського регіонального відділення "Асоціації міст України" щодо ухвалення звернення від Вараської міької ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій про недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх. Комісією доручено депутату Артему Стецюку (фракція "За майбутнє") виголосити текст звернення на пленарному засіданні 31-ої сесії міської ради.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!