• Головна
  • Новини
  • Депутати ВМР звернулися до керівництва області щодо забезпечення бійців 61-го батальйону ТрО

Депутати ВМР звернулися до керівництва області щодо забезпечення бійців 61-го батальйону ТрО

Сьогодні у Вараші розпочалося засідання 31-ої сесії Вараської міської ради. Для роботи у змішаному форматі – онлайн та безпосередньо у сесійній залі – прибуло 30 депутатів.

Традиційно, після формування робочих органів та затвердження порядку денного, першими було заслухано та проголосовано депутатські запити та зверенння.

Олександр Дерев'янчук (фракція "Європейська солідарність") запропонував колегам підтримати звернення до начальника Рівненської обласної військової адміністрації, командира 104-ої окремої бригади ТрО щодо "забезпечення бійців 61-го батальйону 104 окремої бригади ТрО необхідними засобами для виконання бойових завдань в обороні України на східному фронті", враховуючи рішення Вараської міської ради про виділення 35 млн грн з бюджету громади на потреби оборонного бюджету Рівненської області. Депутати підтримали звернення.

2742 1024

Артем Стецюк зачитує текст звернення

Депутат Артем Стецюк (фракція "За майбутнє") зачитав звернення Асоціації міст України стосовно недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх. Депутати вирішили звернутися із згаданим закликом до міст-побратимів Волув (Польща) та Ловіїса (Фінляндія).

Дмитро Добровольський (фракція "Голос") виголосив звернення до Рівненської АЕС щодо "ремонту ділянки дороги від ринку Північний до кафе Околиця та ділянки дороги від молитовного будинку до перехрестя з вулицею Рівненська".

2749 1024

Олег Сніжко

Зі свого боку депутат Олег Сніжко (фракція "Пропозиція") попросив організувати ревізію російської спадщини у Вараській громаді, прибрати "усі згадки (обеліски, зірки тощо)" й звернутися до підприємств, установ і організацій, які до цього часу мають у своїй назві слово "кузнецовський (-а)", про термінове перейменування згідно з законом про декомунізацію.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!