• Головна
  • Новини
  • Депутати проголосували за звернення щодо забезпечення добровольчого формування Вараської громади

Депутати проголосували за звернення щодо забезпечення добровольчого формування Вараської громади

Сьогодні у Вараші продовжила роботу 31-ша сесія Вараської міської ради. Для участі у засіданні (онлайн та безпосередньо у сесійній залі) зареєструвалося 19 депутатів.

Традиційно розпочали роботу з депутатських запитів та звернень.

Олександр Дерев'янчук (фракція "Європейська солідарність") виголосив зверенння щодо належного матеріально-технічного забезпечення добровольчого формування Вараської МТГ "Стир". Аналіз участі у бойових діях 61-го батальйону 104 окремої бригади ТрО свідчить про необхідність забезпечення ДФТГ технічними засобами в достатній кількості для виконання завдань територіальної оборони.

Окрім того, Олександр Дерев'янчук запропонував депутатам розглянути запит щодо внесення змін до регламенту ВМР восьмого скликання й на початку та по завершенню сесійних засідань вшановувати хвилиною мовчання пам'ять полеглих Героїв сучасної російсько-української війни. Звернення та запит підтримані депутатами.

3118

Дмитро Ющук

Депутат Дмитро Ющук (фракція "Європейська солідарність") запропонував колегам підтримати ще раз звернення до голови та депутатів Рівненської обласної ради щодо мисливських угідь на території громади. Зокрема, у тексті звернення заклик не підтримувати проєкти рішень про припинення права користування частини мисливських угідь громадської організації "Мисливсько-рибальський клуб "Тур" та про надання у користування мисливських угідь ТОВ "БЕРКУТ ЯГД".

"Враховуючи, що частина мисливців перебуває на службі у лавах Збройних Сил України та захищає суверенітет нашої держави, то розгляд даного питання необхідно відкласти та повернутися до розгляду після Перемоги. Прийняття даних рішень несе соціальну напругу у Вараській МТГ та послаблює моральний та патріотичний стан військовослужбовців, яких стосуються ці проекти рішення", − мовиться у зверненні.

3131

Ольга Кравчук

Депутат Ольга Кравчук (фракція "Голос") звернулася щодо припинення незаконного збирання громадянами плати за паркування з мешканців будинків м-р Вараш 26 А/Б/В й проведення благоустрою території біля цих будинків.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!