• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет затвердив проведення у місті Вараш суботнього ярмарку

Виконавчий комітет затвердив проведення у місті Вараш суботнього ярмарку

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У вівторок, 28 березня, члени виконавчого комітету розглянули 19 питань порядку денного.

Насамперед погодили розрахунок вартості платних послуг, які надаються Вараським центром професійного розвитку педагогічних працівників (вартість платних послуг за 1 годину становить 699,41 грн) та Вараським інклюзивно-ресурсним центром Вараської міської ради на 2023 рік (вартість за 1 годину становить 307,77 грн). Рішення зумовлене розширенням територіальної діяльності Вараського ЦПРПП та Вараського ІРЦ, зокрема укладанням договорів про співпрацю з Рафалівською та Полицькою громадами.

3367

Затим ухвалили рішення про утворення Координаційної ради з питань сімейної та ґендерної політики, попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми, перспективний план роботи виконавчого комітету Вараської міської ради на ІІ квартал 2023 року, погодили намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності та оголошення аукціону та намір передачі в оренду комунального майна в закладах освіти.

3391

Під час засідання проголосували щодо організації та проведення ярмарків у Вараській МТГ. Зокрема, затвердили проведення у місті Вараш суботнього ярмарку у визначених місцях, а саме: на перетині вулиць Правика – Ринкової; біля магазину "Меблі" та вздовж вулиці Ринкової.

"Продовжуємо рухатися в напрямку порядку у всіх сферах життя громади. Надавати можливість людям, законно та в нормальних умовах вести торгівлю. Будемо впорядковувати й інші території, задля систематизації та впорядкування стихійної торгівлі у Вараській громаді" − прокоментував міський голова м.Вараш Олександр Мензул.

3395

Також члени виконавчого комітету заслухали звіти комунальних підприємств "Благоустрій", "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс", "Агентство нерухомості "Перспектива" щодо виконання фінансових планів за 2022 рік.

Окрім цього на засіданні затверджено нову вартість проїзду у міському транспорті – 10 грн, для дітей віком (від 7 до 18 років) − 8 грн за проїзд. Необхідність переглянути діючий тариф на транспортні послуги, які надаються КП "Благоустрій" ВМР населенню на міських автобусних маршрутах загального користування № 7, № 8, № 9 виникла у зв’язку із зростанням витрат на паливно-мастильні матеріали, на оплату праці, на матеріали та запасні частини, також додались витрати на технічний огляд і технічне обслуговування автомобільних транспортних засобів, витрати на отримання ліцензій, дозволів, проведення державних технічних оглядів, витрати на медичний огляд водіїв.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!