• Головна
  • Новини
  • Депутатські звернення: облаштування заїзних "карманів", ремонт доріг та оновлення дорожніх знаків

Депутатські звернення: облаштування заїзних "карманів", ремонт доріг та оновлення дорожніх знаків

Засідання 33-ої сесії Вараської міської ради восьмого скликання традиційно розпочалося із депутатських запитів та звернень.

Володимир Грушевський (фракція "Голос") у своєму виступі наголосив на необхідності облаштування заїзних "карманів" біля навчальних закладів. За словами депутата, батьки, що привозять дітей до ліцеїв створюють певні перешкоди для інших учасників дорожнього руху. Саме тому, він просить врегулювати це питання у створенні схеми дорожнього руху та кошторису для подальшого виконання робіт працівниками КП "Благоустрій".

Директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук у свою чергу зауважив, що нині розробляється і погоджується з поліцією схема організації дорожнього руху у м.Вараш, яка і передбачає, зокрема, облаштування заїзних "карманів".

Депутат Марія Левченко (фракція "Сила людей") звернулася щодо організації аналізу стану дорожніх знаків у м.Вараш та їх заміни.

Володимир Хоружий (фракція "Слуга народу") у своєму зверненні закликав до забезпечення виконання регламенту Вараської міської ради.

4911 1024

Наталія Камінська

Депутат Наталія Камінська (фракція "За майбутнє") просила надати доповідь про етапи підготовки до ремонтних робіт на вулиці Рівненській із подальшим щотижневим інфомуванням про їх виконання.

4915 1024

Олександр Мензул

"Щотижнево у нас відбуваються наради про виконання робіт щодо ремонту доріг у нашій громаді. Із протоколами цих нарад ми будемо знайомити депутатів", – прокоментував міський голова Олександр Мензул.

"Що стосується ремонту вулиці Рівненської: у вівторок (2 травня) оголошено тендер, нині чекаємо пропозицій від потенційних виконавців робіт. Власними силами зараз облаштовується тротуар до зупинки. По вулиці Хлібороб – обласна поліція зараз здійснює експертизу проєкту, після цього будемо оголошувати торги", – зауважив перший заступник міського голови Павло Павлишин.

Депутат Дмитро Ющук (фракція "Європейська солідарність") просив розглянути питання щодо внесення змін до Програми соціальної допомоги і підтримки мешканців Вараської МТГ на 2021-2023 рр. у частині здійснення відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд на міському автобусному маршруті загального користування "Собор – Залізнична станція".

4941 1024

Дмитро Добровольський

Дмитро Добровольський (фракція "Голос") виголосив звернення до ВП РАЕС щодо прийняття у комунальну власність доріг.

"У зв'язку з початком капітального ремонту автомобільної дороги по вулиці Хлібороб та поточного ремонту по вулиці Рівненська для більш ефективного обслуговування та ремонту доріг у Вараській громаді просимо передати на баланс Вараської міської ради ділянки доріг, що належать ВП РАЕС по вулиці Хлібороб та вулиці Старорафалівська", – йдеться у тексті звернення.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!