• Головна
  • Новини
  • Маршрут траурної процесії-прощання з Олександром Мамчичем та Василем Салівоником

Маршрут траурної процесії-прощання з Олександром Мамчичем та Василем Салівоником

Сьогодні, орієнтовно о 19:00, прибуде транспорт із тілами наших загиблих Воїнів - Олександром Петровичем Мамчичом і Василем Миколайовичем Салівоником.

Транспорт прослідує сьогодні від Автовокзалу до лікарні. У морзі тіла пробудуть ніч. 

Завтра, 25 травня:

О 9:30 розпочнеться траурна хода - проводжаємо в останню путь Олександра Петровича Мамчича.

Хода вирушить від лікарні по вулиці Енергетиків, біля Автовокзалу, далі проспектом Т.Шевченка, біля гуртожитку 3 хода поверне у двори до будинку мікрорайон Будівельників 9. Після прощання біля під'їзду процесія попрямує до магазину Любава, пройде вулицею Степана Бандери (біля ЦНАПу) до майдана Незалежності, а звідти вул.Лесі Українки до світлофора.

Труну з тілом Героя доправлять до села Великий Жолудськ – у місцевій церкві відбудеться поминальна служба, поховають Героя на кладовищі цього села.

70df2645 c984 461a a8d4 2705912ea6f0

Олександр Мамчич

О 12:00 розпочнеться інша хода - прощаємося з Василем Миколайовичем Салівоником.

Також вирушаємо від лікарні, далі біля Автовокзалу, проспектом Т.Шевченка, вулицею Степана Бандери (ЦНАП) до Свято-Михайлівського храму, де відбудеться поминальна служба. По завершенню відправи хода попрямує вулицею біля Приватбанку, далі вулицею Лесі Українки до світлофора, потім вулицею Соборною і до будинку мікрорайон Перемоги 22.

Після прощання біля під'їзду хода вирушить до Журавлини. Поховають нашого Захисника на Алеї Героїв кладовища у с.Стара Рафалівка.

13ff12b0 9ec4 44d4 88b2 9399cacf010e

Василь Салівоник

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!