• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді відбулося перше засідання нового складу Молодіжної ради

У Вараській громаді відбулося перше засідання нового складу Молодіжної ради

29 претендентів до Молодіжної ради при Вараській міській раді зібралися на дорадчих зборах, на яких було відібрано 15 нових членів. 

По закінченню установчих зборів, учора, 3 липня, відбулося відразу перше засідання Молодіжної ради, де Юрія Сьоха обрали головою Молодіжної ради при Вараській міській раді, заступником став Олександр Якубський , секретар – Вікторія Клімук.

dea48c6e b9d7 42be 8813 fcaaa3bfc9ea

Нове скликання Молодіжної ради

До заходу долучилися заступник міського голови Дмитро Стецюк та депутат Вараської міської ради Ігор Саворона (фракція "Сила Людей"). Вони побажали новим учасникам сумлінної праці та висловили сподівання щодо роботи Молодіжної ради саме як консультативно-дорадчого органу. Першочергово, це не тільки участь у різноманітних заходах, але й залучення молоді до процесів молодіжної політики нашої громади: відкриття можливості внести свій вклад у розробку актуальних програм (національно-патріотичного виховання дітей та молоді, для прикладу).

До слова, на наступному засіданні Молодіжна рада планує розробити власний план дій на рік, обговорити співпрацю членів ради з Департаментом культури, туризму, молоді та спорту ВК ВМР щодо організації заходів до Дня молоді та інших подій у Вараській громаді.

Нагадаємо, що під час засідання 33-ої сесії ВМР ухвалено рішення про створення Молодіжної ради при Вараській міській раді (консультативно-дорадчого органу), затверджено положення і склад ініціативної групи щодо підготовки установчих зборів для формування її складу. 

Читайте також:

У Вараській громаді створюється Молодіжна рада при Вараській міській раді

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!