• Головна
  • Новини
  • Працівники "Вараштепловодоканал" та "Житлокомунсервіс" закликають розрахуватися за спожиті комунальні послуги

Працівники "Вараштепловодоканал" та "Житлокомунсервіс" закликають розрахуватися за спожиті комунальні послуги

Закликаємо вчасно і в повній мірі оплачувати за спожиті послуги комунальних підприємств "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" та "Вараштепловодоканал"!

Працівники комунальних підприємств Вараської громади в умовах воєнного стану роблять все можливе для того, щоб у квартирах і будинках були вода, водовідведення, каналізація, було чисто і комфортно, вивозилося сміття, здійснювалися необхідні ремонти.

Окремо хочемо відмітити, що зараз наші комунальники вже готують будинки до осінньо-зимового періоду – задля цього їм потрібні обігові кошти, якими є сплачені вами рахунки.

Також завдяки вашим вчасним і повним розрахункам працівники комунальних підприємств Вараської громади матимуть зарплату, комунальники зможуть купувати труби для ліквідації аварій, купувати пальне для вивезення сміття та вирішувати інші питання.

Просимо розрахуватися з заборгованістю, а також не накопичувати її у подальшому. Нинішній час непростий для всіх – працівників-чоловіків комунальних підприємств мобілізовано до війська захищати нас із вами, іншим працівникам доводиться виконувати більший об'єм роботи; постійно відбувається здорожчення різноманітних матеріалів, пального, електроенергії.

Розраховуємо на ваше розуміння – будь ласка, оплатіть квитанції. До слова, зробити це можна навіть не виходячи з дому за допомогою інтернет-банкінгу. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!