• Головна
  • Новини
  • "Земельна" комісія підтримала проєкти рішення про встановлення орендної плати за користування земельною ділянкою

"Земельна" комісія підтримала проєкти рішення про встановлення орендної плати за користування земельною ділянкою

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Депутати розглянули 45 питань порядку денного.

Зокрема, члени комісії підтримали проєкти рішень про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки, надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою, дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування та ін.

4404

Також депутатами одноголосно підтримано декілька проєктів рішень про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП "Благоустрій". Мова про земельні ділянки, на яких розміщені кладовища у селах Стара Рафалівка, Більська Воля, Заболоття, Бабка.

Підтримано й проєкти про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які перебувають в постійному користуванні КП "Вараштепловодоканал", про поновлення договорів оренди земельних ділянок на новий строк із громадянином Войтком В.Т., із фізичною особою-підприємцем Ткачук Г.С., із громадянином Бондарем А.Ю.

4401

Окрім цього розглянуто і підтримано проєкти рішення про встановлення орендної плати за користування земельною ділянкою ТзОВ "ВДК КОМПАНІ", ТзОВ "ЮА АГРОБУД І К", про надання дозволу УСБУ у Рівненській області на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва багатоквартиного житлового будинку у м.Вараш у мікрорайоні Перемоги.

Одне питання порядку денного було спрямовано депутатами на доопрацювання – проєкт рішення про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ППФ "ІМБЕКС" буде розглянуто під час виїздного засідання "земельної" комісії.

4407

На завершення засідання депутати розглянули лист Північно-західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства №02-517 від 14.06.2023 щодо віднесення земельних ділянок сільськогосподарського призначення до самозаліснених ділянок.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!