• Головна
  • Новини
  • "Комунальна" комісія розглянула питання про прийняття об’єктів незавершеного будівництва у власність громади

"Комунальна" комісія розглянула питання про прийняття об’єктів незавершеного будівництва у власність громади

Сьогодні продовжила роботу комісія з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради. Під час засідання депутати розглянули 9 питань порядку денного, а також листи та звернення.

Насамперед члени комісії підтримали проєкт рішення про передачу незавершених капітальних інвестицій (ПКД) та експертного звіту з балансу Управління освіти ВК ВМР на баланс ДЖКГМБ ВК ВМР. Мова про проєктно-кошторисну документацію, що передбачає облаштування протирадіаційного укриття у Вараському ліцеї №3. За словами начальника управління освіти Олени Корень реалізація цього проєкту має завершитися до кінця 2023 року й відбуватиметься за рахунок співфінансування із місцевого бюджету та державного. Передбачається, що протирадіаційне укриття ліцею вміщуватиме 1 тис 176 осіб.

4793

Затим обговорили ряд проєктів рішень щодо надання згоди на безоплатне прийняття державного майна у комунальну власність Вараської міської територіальної громади. Зокрема, депутати одноголосно підтримали передачу об’єктів незавершеного будівництва житлових будинків №423, №51/3 та №51/2, що знаходяться у м-р Перемоги. Щодо прийняття у комунальну власність Вараської громади об’єкта незавершеного будівництва дитячої поліклініки на 480 відвідувань по м-р Вараш та загальноосвітньої школи №60 по м-р Перемоги, то депутати під час голосування утрималися.

4799

Під час засідання, 24 липня, підтримано проєкт рішення про внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2023 рік, який, з-поміж іншого, передбачає виділення 1 млн грн для виконання районної програми підготовки територіальної оборони, 1 млн грн для Програми забезпечення житлом учасникі АТО/ООС, 1,2 млн грн для зміцнення матеріально-технічного забезпечення Вараського районного УСБУ та 1 млн 667 тис. грн на поточний ремонт та капітальний ремонт інженерних систем Вараської багатопрофільної лікарні (зі спеціального і загального фондів). Щодо Програми соціальної підтримки Захисників та захисниць України, то йдеться 1,5 млн грн на відшкодування витрат на лікування зубів та проведення зубопротезування, надання допомоги членам сім’ї Захисників, які зникли безвісти (перебувають в полоні), щомісячної допомоги дітям загиблих, на придбання путівок дітям.

4792

Також депутати розглянули листи та звернення Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва ВК ВМР.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!