• Головна
  • Новини
  • Маршрут траурної процесії-прощання з Олександром Зоновим та Василем Рибачиком

Маршрут траурної процесії-прощання з Олександром Зоновим та Василем Рибачиком

Сьогодні, 6 серпня, відбудеться поховання двох загиблих Героїв – жителя Вараша Олександра Вікторовича Зонова та уродженця с.Мульчиці Василя Степановича Рибачика.

Транспорт із тілом Василя Рибачика прибуде до с.Полиці Полицької громади орієнтовно о 10:30-11:00. Звідти труну доправлять до с.Веретено Полицької громади, де останні роки проживав наш Захисник.

Із с.Веретено пішою ходою процесія пройде до с.Полиці, де у місцевому Хресто-Воздвиженському храмі відбудеться поминальна служба.

По її завершенню транспорт вирушить до с.Мульчиці, де у Свято-Покровському храмі також відбудеться поминальна служба. Поховають Василя Рибачика на кладовищі рідного села.

Труна із тілом Олександра Зонова прибуде до Вараша орієнтовно об 11:00-11:30.

Траурна хода розпочнеться від Автовокзалу, вулицями Енергетиків, Паркова до будинку мікрорайон Будівельників 31/1.

Після прощання біля під'їзду процесія пройде Парковою, поверне на вул.Степана Бандери (біля ЦНАП), прослідує центром міста до світлофору.

Поминальна служба відбудеться у Свято-Миколаївському храмі с.Стара Рафалівка. По завершенню труну із тілом Героя буде доправлено до с.Собіщиці, де на місцевому кладовищі й буде поховано Олександра Зонова.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!