Кузнецовський міський центр зайнятості інформує

17 лютого 2017 року відбулося засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  ради, голови спеціальної комісії Ніни Зубрецької.

На початку засідання голова комісії ознайомила з рішенням Кузнецовської міської ради від 15.12.2016 № 234 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Кузнецовської міської ради від 03.03.2016 № 52 «Про створення спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників", згідно з яким затверджено новий склад спеціальної комісії в м.Вараш.

Згідно з порядком денним було заслухано звіт про роботу спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників за 2016 рік (доповідала директор Кузнецовського міського центру зайнятості Л.Самохіна) та затверджено план роботи даної комісії на 2017 рік (доповідала голова спеціальної комісії Н.Зубрецька).

В ході засідання були розглянуті питання про загрозу масового вивільнення працівників виконавчого комітету Кузнецовської міської ради у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, заслухано повідомлення міського голови Сергія Анощенка з даного питання.

За результатами роботи комісії розроблено заходи щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників виконавчого комітету Кузнецовської міської ради.

 

Начальник відділу взаємодії

 з роботодавцями

Т.Зливко