ЗВЕРНЕННЯ Кузнецовської міської організації Товариства Червоного Хреста

Не залишити людину на одинці з бідою: чи то хвороба, каліцтво, стихійне лихо, втрата домівки, розлука з рідними та близькими. Саме в цьому вбачає своє гуманне призначення Український Червоний Хрест. Допомогти знедоленим покликаний ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА з 20 березня по 20 квітня 2017 року, який проходить під гаслом «Забезпечуючи найголовніше».

 

Його мета - консолідація зусиль громадськості для поліпшення умов життя малозабезпечених та знедолених, формування громадської думки на користь милосердя в дусі загальновизнаних принципів червоно хресного руху.

Звертаємося до Вас, шановні мешканці міста, до всіх тих, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя до тих, хто поруч з вами та кого вік чи каліцтво позбавило можливості жити гідно.

Підтримайте доброчинну акцію Товариства, придбавши марку «Членський внесок» і допоможіть Червоному Хресту поліпшити життя самотніх громадян похилого віку, ветеранів війни, дітей сиріт, потерпілих від стихійного лиха, аварій та катастроф.

Ваші пожертви будуть використані для:

- роботи мережі медико-соціальних центрів, кімнат здоров'я, і банків одягу Червоного Хреста і зміцнення їх матеріально - технічної бази;

- придбання продуктів харчування та предметів першої необхідності для надання адресної допомоги інвалідам, хворим пенсіонерам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям , дитячим притулкам та інтернатам, самотнім громадянам похилого віку;

-  допомоги потерпілим від наслідків стихійного лиха, аварій та катастроф;

-  допомога переселенцям із Донецької та Луганської обл..

-  допомоги хворим на туберкульоз і групи ризику та протитуберкульозним закладам.

Шановні мешканці міста! Якщо ваші серця відкриті для співчуття і горе ближнього - ваш біль, завітайте до Кузнецовської міської організації Товариства Червоного Хреста, яка знаходиться за адресою м-н Вараш 40, де завжди готові прийняти від вас фінансову допомогу, продукти харчування, одяг та взуття, аби не залишити знедолених на одинці з бідою.

І якщо кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на землі стане більше.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС І ТВОРІМО МИЛОСЕРДЯ РАЗОМ.

Рахунок для пожертв: отримувач РО ОТЧХУ код 02940316, р\р 26007000006576 в ІІАТ «Укрсоцбанк» . МФО 300023