ЗСУ запрошують на військову службу за контрактом

З метою мотивації безробітних до проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України 25 січня 2018 року в приміщенні Кузнецовського міського центру зайнятості для 20 безробітних було проведено семінар на тему: «Військова служба за контрактом» за участю Варашського міського військового комісаріату майора Ярослава Кузла.

Провідний фахівець з питань занятості відділу активної підтримки безробітних М. Кльок ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості і про те, що в центрі занятості розміщено інформаційно – агітаційні матеріали щодо умов прийняття на військову службу за контрактом.

Представник військового комісаріату Я. Кузло ознайомив присутніх із перевагами служби за контрактом: гідним грошовим та пенсійним забезпеченням, можливістю отримати житло за рахунок держави, професійного та кар’єрного росту, забезпечення харчуванням, речовим майном, створенням умов для підвищення рівня освіти, а також гарантованим забезпеченням соціальних пільг, безоплатна медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я,право на санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах і на туристських базах Міністерства оборони України (один раз на рік).

 

Також Ярослав Васильович проінформував про те, що усі новобранці під час служби мають можливість здобути професії: водія, механіка, оператора, акумуляторника та інші, які згодом можуть успішно використовуватися у цивільній трудовій діяльності, тому що є затребувані на ринку праці. В ході заходу слухачі семінару заповнили анкету "Кандидата для прийняття на військову службу за контрактом" та отримали фахові відповіді на запитання.

 

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу

активної підтримки безробітних М. Кльок