Статистичні дані ДРАЦС за лютий 2018 року

Вараський міський відділ ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області повідомляє про статистичні дані ДРАЦС за лютий місяць 2018 року.

По  за даний період зареєстровано: 34 народження (19 дівчаток та 15 хлопчиків). Найбільш популярними іменами в лютому були: Аріна, Дарина, Даниїл, Тимофій, Микола. Рідковживані імена - Єремій, Серафим, Ярема, Еммануїл, Рената, Дамір. Вперше в родинах народилось 10 дітей, вдруге – 18 діток. Збільшилася кількість багатодітних родин.

Відповідно до ст.135 Сімейного кодексу України (народжуваність дітей у матерів, які не перебувають у зареєстрованому шлюбі) – зареєстровано 2 народження. Відповідно до ст. 126 Сімейного кодексу України (визнання батьківства) – 3 народження.

Отримано 20 свідоцтво про народження безпосередньо у закладі охорони здоров’я, тобто в акушерсько-гінекологічному відділенні Вараської СМСЧ №3.

Шлюбів у лютому зареєстровано 17, з них 12 іногородніх громадян виявили бажання зареєструвати шлюб в нашому місті. Було три скорочених реєстрації шлюбу, в зв’язку з вагітністю нареченої.

Один шлюб жителя нашого міста з громадянкою Російської Федерації.

Вперше до шлюбу вступило 22 громадян, вдруге після розірвання шлюбу 10 громадян і два вдівця.

Розірвань шлюбу – 2, з них 2 по спільній згоді подружжя, та 9 відміток про розірвання шлюбу.

Зміна імені фізичної особи – 2. Смертей – 23.

 

Начальник Вараського міського відділу ДРАЦС

Головного територіального управління юстиції

у Рівненській області О.О.Комаринська