Звіт про виконання депутатських повноважень депутата міської ради VII скликання Лаврук Наталії Василівни

Виборчий округ №11. Це люди з різними потребами, різними інтересами і баченням розвитку міста. Але є спільна риса у всіх: кожному з жителів мого округу хочеться бачити своє місто, свою вулицю, свій двір затишними й охайними.

Тому моя діяльність як депутата Вараської міської ради була спрямована на захист інтересів громадян, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень.

Я активно сприяю у вирішенні проблемних питань своїх виборців:

- було розглянуто ряд звернень стосовно надання допомоги на лікування, розроблено відповідні проекти рішень з надання адресної матеріальної допомоги мешканцям міста, які опинилися в складних життєвих обставинах, звернення з клопотаннями щодо нагороджень, допомога учасникам АТО та членам їх сімей;

- вирішувала питання по благоустрою прибудинкових територій (встановлення лавок, урн, вхід до під’їздів облаштовано поручнями для інвалідів та людей похилого віку, проведенно кронування дерев, оновлено вуличні ліхтарі тощо).

Беру участь у сесійних засіданнях міської ради. Провадила діяльність в постійній бюджетній комісії, ретельно вивчаю усі питання, які розглядалися на комісіях. Беру участь у міських заходах.

Взагалі, створення комфортних умов проживання - наша спільна турбота і кожен депутат дбає не тільки про свій округ, а й про все місто.

За цей рік я стала досвідченішою в депутатській діяльності, а надалі планую ще більше набувати досвіду, продовжувати активно працювати для своїх виборців, беручи участь у спеціалізованих навчальних семінарах та тренінгах тощо.

Загалом моя депутатська діяльність була насиченою та охоплювала різні напрями, а також зроблені конкретні справи для вирішення проблем та забезпечення гідних умов життя мешканців мого виборчого округу.