Про призов громадян м. Вараш на строкову військову службу восени 2018 року

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ВИТЯГ З НАКАЗУ

Військового комісара

Варашського міського військового комісаріату

 

            10.08.2018                  м. Вараш                                 № 81

Про призов громадян м. Вараш на

строкову військову службу восени 2018 року

 

У відповідності до Закону України “Про військовий обов`язок та військову службу”, Указу Президента України №33/2018 від 15.02.2018 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році»,, Постанови Кабінету Міністрів України №352 від 21 березня 2002 року "Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом" та Директиви Генерального штабу Збройних Сил України Д-3 від 02 лютого 2018 року "Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу і звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби, у 2018 році" у вересні - листопаді 2018 року проводяться заходи по медичному обстеженню та призову громадян на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю м.Вараш для проходження медичного обстеження підлягають усі громадяни, яким виповнилося та в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Призову на строкову військову службу підлягають придатні за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповниться 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу

З метою виконання Закону України “Про військовий обов¢язок та військову службу”

НАКАЗУЮ:

1. З метою проведення медичної та призовної комісії громадянам, яким надійшла повістка міського військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути у визначений строк, зазначені в повістці за адресою: м. Вараш, мікрорайон Перемоги 23, з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для медичного обстеження та призову на строкову військову службу, зобов`язані прибути в міський військовий комісаріат до 10 жовтня 2018 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.

2. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають за межами м. Вараш, зобов`язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з`явитись у військовий комісаріат для проходження медичної комісії.

3. Громадяни, які ухиляються від призову і не з`являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

4. У відповідності до Закону України “Про військовий обов`язок та військову службу” керівникам органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій і навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форм власності забезпечити своєчасне прибуття громадян призовного віку до призовної дільниці.

5. Контроль за виконанням даного наказу здійснюю особисто.                                

6. Наказ довести до всього особового складу в частині, що його стосується.

Військовий комісар

Варашського міського військового комісаріату

майор о/п  Я.В.КУЗЛО

Згідно з оригіналом

Діловод служби захисту інформації

Варашського міського військового комісаріату

сержант  Ю.М.ПЛИСЮК