Переформування Варашського міського військового комісаріату

На виконання вимог Указу Президента України від 06 червня 2016 року №240/2016 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20.05.2016 року «Про Стратегічний оборонний бюлетень України», п.5.3 Плану дій щодо впровадження оборонної реформи у 2016-2020 роках, затвердженого Міністерством оборони України, на базі військових комісаріатів сплановано створення Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Довідково. В період з 1 серпня по 31 грудня 2017 року на базі Чернігівського обласного військового комісаріату було проведено експеримент щодо створення ТЦК та СП.

Під час експерименту було здійснено апробацію функціонування обласного, районного ТЦК та СП в новій організаційно-штатній структурі, опрацьовано функціональні структури територіальних центрів, визначено їх повноваження та оптимальну чисельність.

Результатами експерименту підтверджено ефективність нової організаційно-штатної структури місцевих органів військового управління, доцільність впровадження ефективної системи обслуговування та надання сервісних послуг щодо соціального і правового захисту окремим верствам населення.

За підсумками експерименту сплановано створити на базі військових комісаріатів 547 обласних та районних (міських) ТЦК та СП.

Першими переформатуються на ТЦК та СП військові комісаріати у Дніпропетровській, Одеській, Чернігівській та Рівненській областях.

Тому 29 грудня 2018 року гостинно відчинив свої двері Вараський міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на базі Варашського міського військового комісаріату. Прозорість на всіх напрямках діяльності. Відтепер, кожен із вас має змогу зі скаргою, заявою, пропозицією, запитанням звернутися на офіційну сторінку Facebookв мережі інтернет, електронну скриньку: varash_tck@post.mil.gov.ua, де буде розглянутий Ваш запит та надано відповідь. Ресепшен, інформаційні стенди, кваліфікований персонал – все це, сучасні підходи для якісного обслуговування.

Принципово новий метод в роботі із військовозобов’язаними, резервістами, ветеранами, військовослужбовцями та членами їх сімей. Усіх охочих громадян буде зустрічати привітний персонал, який швидко та чітко надасть допомогу у вирішенні питань соціального і правового захисту. Тому, ласкаво просимо до Вараського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який знаходиться за адресою: м-н Перемоги, буд.23, м.Вараш, Рівненської області, 2-й поверх.