Погіршення погодніх умов

За інформацією Українського гідрометцентру 7-8 лютого 2017 року очікується значне похолодання на території України, крім Закарпаття, температура знизиться вночі до - 12-17 °С, у східних, Чернігівській та Сумській областях до - 20-26 °С, вдень до - 9-15 °С, у південних та прикарпатських областях вночі 3-9 °С, вдень 0-5 °С морозу.

 

У більшості областей, крім східних та північно-східних, вночі 8 лютого очікуються сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, на Закарпатті та півдні мокрий сніг з дощем, подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу, у західних, центральних та південних областях пориви вітру 15-22 м/с.

З метою недопущення випадків загального переохолодження чи обморожень, виконавчий комітет Кузнецовської міської ради повідомляє про, що в місті повноцінно функціонує 3 стаціонарних пункти обігріву у приміщеннях приймального відділення ДЗ «СМСЧ № 3 МОЗ України», Кузнецовської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги та у відділенні соціальної адаптації та реінтеграції бездомних громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Кузнецовськ. Пункти обігріву забезпечені теплими речами, гарячим чаєм та їжею.

Відділ НС та ЦЗН

Кузнецовський міський сектор

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області

Ігор Шевчук