Роз'яснення по тендеру "Модернізація ліній вуличного освітлення міста Вараш"

Роз’яснення по тендеру «Модернізація ліній вуличного освітлення міста Вараш»

(Відповіді на питання учасників)

Питання 1.

Просимо надати роз’яснення строки 3 підпункту 3-го пункту 2-го розділу 5-го частини 2-ї тендерної документації на проведення закупівель устаткування для модернізації ліній вуличного освітлення в м. Вараш, де зазначається, що світильники повинні мати захист від перенапруги не менше 4кВ. Даний пункт можна підтвердити протоколом випробувань за п’ятьма стандартами. Який саме стандарт повинен бути використаний?

Відповідь 1. В якості підтвердження достатньо буде надати гарантійний лист та паспорт виробника (або технічні характеристики) на драйвер світильника, де має бути зазначена виконання зазначеної вище вимоги.

 

Питання 2. В тендерній документації Розділ 1 п.15 – відсутній. В подальшому в тендерній документації він фігурує, як пункт «Про тендерне забезпечення», просимо уточнити: тендерне забезпечення від Учасника вимагається чи ні? Якщо так, то яка його сума?

Відповідь 2. Тендерне забезпечення не вимагається.

 

Питання 3.  Частина 3. Розділ 6. Пункт 6.3 перелік вимог у п.1 «Ліцензія на будівництво» та п. 2 «Дозвіл Держгірпромнагляд» відноситься до Замовника чи до Учасника (підрядника) тендеру? Адже згідно тендерної документації електромонтажні роботи будуть виконані силами Замовника (Розділ 5 Пункт 2 Підпункт 2), і не є предметом закупівлі. 

Відповідь 3:  Враховуючи, що електромонтажні роботи не є предметом закупівлі, то наявність даних документів не є обов’язковою. Підрядник буде здійснювати лише технічну та консультаційну підтримку в процесі монтажу, та в подальшому виконуватиме пусконалагоджувальні роботи разом з Замовником.

 

Голова тендерного комітету                                                                                 Сергійчук Ю.В.

Вкладення:
Скачати цей файл (rozyasn.pdf)rozyasn.pdf