Тарифи, розраховані КМКП, перевірять відділи виконавчого комітету

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №390 від 30.07.2012 р. Кузнецовським міським комунальним підприємством розраховано нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Наразі ці розрахунки знаходяться на перевірці у відділах аудиту, економіки та комунальної власності виконавчого комітету Вараської міської ради.

КМКП інформує: "Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг Постановою № 875 від 04.07.2014 року Кузнецовському  міському комунальному підприємству встановила тарифи  на централізоване водопостачання та водовідведення в розмірі – 6,79 грн/м3 і 4,99грн/м3 (з ПДВ), які в послідуючому було кореговано в частині вартості електроенергії і на даний час становлять на централізоване водопостачання: 6,91 грн/м3 та водовідведення: 5,21 грн/м3.

На даний час встановлені НКРЄКП тарифи не відповідають економічно обґрунтованим витратам підприємства з централізованого водопостачання та водовідведення, які не залежать від господарської діяльності підприємства, такі як: електроенергія, паливо-мастильні матеріали, реагенти, заробітна плата. Крім того, по рішенню міської ради, підприємство змінило свою структуру із збереженням частини функцій, що в попередній структурі входили до компетенції ЖЕД, що призвело до збільшення витрат на збут.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб  приймаються  в термін до 01.09.2017 р. в письмовій формі або на електронну адресу підприємства kuzn_kmkp@ukr.net.

Також інформація щодо наміру зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення розміщена на офіційному сайті КМКП www.kmkp.in.ua.

Розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення  додається".

Вкладення:
Скачати цей файл (rozrachunok.docx)Розрахунки