• Головна
  • Офіційна інформація
  • Інформація для споживачів про намір ВП "Рівненська АЕС" ДП "НАЕК Енергоатом" здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2017 рік

Інформація для споживачів про намір ВП "Рівненська АЕС" ДП "НАЕК Енергоатом" здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2017 рік

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 №390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг,структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» ВП «Рівненська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

ВП РАЕС надає послуги з централізованого  водопостачання та водовідведення по тарифах (консолідовані тарифи), що встановлені Постановою НКРЕКП №2766 від 12.11.2015 року «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом»:

а) на централізоване водопостачання:

споживачам, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення - 3,44 грн за 1 куб. м (без ПДВ);

споживачам, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення - 4,67 грн за 1 куб. м (без ПДВ).

б) на централізоване водовідведення:

споживачам, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення - 4,53 грн за 1 куб. м (без ПДВ).

Плановий тариф на послугу з централізованого водопостачання становить:

- споживачам, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення - 6,09 грн/м3(без ПДВ);

- споживачам, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення - 11,47 грн/м3(без ПДВ).

Плановий тариф на послугу з централізованого водовідведення становить 23,92 грн./м3(без ПДВ).

Пропозиції та зауваження від споживачів приймаються в термін до 04.10.2017 р. на адресу ВП «Рівненська АЕС» або на електронну адресу: evnm@rnpp.atom.gov.ua.

Розширена інформація з пояснювальною запискою та розрахунками планових витрат на централізоване водопостачання та водовідведення:

Інформація щодо необхідності встановлення нових тарифів на центральне водопостачання та водовідведення

Загальні додатки до тарифу 2017 року