"Воїн - захисник майбутнього України"

День захисника́ України — державне свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. У цей день ми вшановуємо мужність та героїзм тих, хто за родом своєї діяльності та покликом серця взяв на себе нелегку працю бути захисником України, її незалежності та територіальної цілісності.

Так, 12 жовтня з нагоди відзначення Дня захисника України фахівці Кузнецовського міського центру за участю військовового комісара Варашського МВК, майора Ярослава Кузло провели семінар з орієнтації на військову службу за контрактом для 18 безробітних чоловіків, які перебувають на обліку в центрі зайнятості в пошуках роботи. Я.Кузло розповів учасникам заходу про зростання попиту і престижності, актуальності військової служби за контрактом. Надав детальну інформацію про порядок відбору та умови проходження служби, вимоги до претендентів. Звернув увагу на грошове забезпечення, соціально-правовий захист, перспективи кар’єрного росту.

Шукачі роботи мали можливість особисто військовому комісару та працівникам центру зайнятості поставити важливі запитання, які їх цікавлять щодо військової служби за контрактом, ознайомитись із переліком документів, що потрібні для вступу у навчальні центри Збройних Сил України, та переліком вакантних посад, які підлягають укомплектуванню військовослужбовцями за контрактом. Всі бажаючі отримали контактні дані місцевого військового комісаріату.

 

Начальник відділу Кузнецовького міського центру зайнятост Ярощук Р.В.