Ярмаркували у Вараші

17 жовтня 2017 року в Кузнецовському міському центрі зайнятості відбулась міні - ярмарка вакансій за участю представників Варашського відділу поліції ГУ національної поліції України в Рівненській області, а саме: старшого інспектора сектору кадрового забезпечення Анни Антонюк та старшого інспектора сектору привенсій Віти Яйчені, на який було запрошено безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Присутнім презентували службу в поліції та ознайомили з вимогами до кандидатів, умовами проходження відбору, документами, які необхідно подати для участі у конкурсі. Зустріч пройшла в дружній атмосфері. На міні-ярмарок було запрошено молодь віком до 35 років, серед якої були жінки, які цікавилася перспективами кар’єрного росту, соціальним пакетом, особливостями служби в поліції.

 

Представники поліції радо спілкувалися з присутніми, розповідали про специфіку роботи та відповідали на питання. За результатами заходу було підведено підсумки, представниками поліції надані контактні дані для громадян, які виявлять бажання працювати у службі поліції.

 

Провідний фахівець з питань зайнятості В. Комісаров