Про виплату грошової компенсації

8 листопада 2017 року було прийнято Постанову Кабінету Міністрів України  №838  «Про розмір середньої вартості путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Даною постановою визначено, що середня вартість путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1, та дітям, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, визначається Міністерством соціальної політики щороку з розрахунку 35 відсотків розміру одного прожиткового мінімуму, встановленого законом на 1 січня відповідного року для осіб, які втратили працездатність (із заокругленням до однієї гривні).

Грошова компенсація громадянам  буде виплачуватись з 1 січня 2018 року за умови  подання заяви та відповідних документів до управління праці до 15 жовтня 2017 року.

За більш детальною інформацією звертатись до управління праці та соціального захисту населення Вараської міської ради за адресою: майдан Незалежності, 1, каб.112 та за телефоном 2-11-21.