Про оприлюднення проекту інвестиційної програми на 2018 рік

Відповідно до листа ВП «Рівненська АЕС»  ДП «НАЕК «Енергоатом», з метою виконання вимог пп.2.8 - 2.10 «Порядку розроблення, погодження та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання», що затверджений постановою НКРЕКП від 31.08.2017 №1059 та пп.2.11 – 2.13 «Порядку розроблення, погодження та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення», що затверджений постановою НКРЕКП від 14.09.2017 №1131, оприлюднюється проект інвестиційної програми у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2018 рік, проект інвестиційної програми у сфері централізованого водопостачання та водовідведення ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2018 рік.

Після закінчення двотижневого терміну розміщення проектів на офіційному веб-сайті Вараської міської ради, у ДП «НАЕК «Енергоатом» відбудуться громадські слухання за участю представників  ВП АЕС та представників міст-супутників.

Додатки:

1. Копія титульної сторінки інвестиційної програми у сфері централізованого водопостачання та водовідведення ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2018 рік.

2. Фінансовий план інвестиційної програми на 2018 рік ВП «Рівненська АЕС»  ДП «НАЕК «Енергоатом».

3. Річний інвестиційний план на 2018 рік ВП «Рівненська АЕС»  ДП «НАЕК «Енергоатом».

4. План витрат за джерелами фінансування та виконання інвестиційної програми для врахування у структурі  тарифів на 12 місяців рік ВП «Рівненська АЕС»   ДП «НАЕК «Енергоатом».

5. Копія титульної сторінки інвестиційної програми у сфері теплопостачання (крім діяльності з  виробництва теплової енергії) ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2018 рік.

6. Фінансовий план використання коштів інвестиційної програми на 2018 рік ВП «Рівненська АЕС»   ДП «НАЕК «Енергоатом».

7. Фінансовий план використання коштів для виконання інвестиційної програми та їх урахування у структурі тарифів на 12 місяців ВП «Рівненська АЕС»   ДП «НАЕК «Енергоатом».

8. План витрат за джерелами фінансування та виконання інвестиційної програми для врахування у структурі тарифів на 12 місяців ВП «Рівненська АЕС»   ДП «НАЕК «Енергоатом».