У листопаді в місті народилося 42 дитини

У листопаді в місті народилося 42 дитини: 21 дівчинка та 21 хлопчик.

Найбільш вживаними іменами у листопаді були: Давид, Матвій, Анастасія та Мілана. Рідковживаними: Марк, Евеліна та Влада.

 

 

Над чотирма дітками було визнано батьківство за спільною згодою тата й мами.

Вперше в родинах народилось 16 діток, вдруге – 16 діток. Збільшилася кількість багатодітних родин, а саме: третіми в сім'ї народилися 7 діток, четвертими – 2 дитини, п’ятою в родині стала одна дитинка, сьомою – також одна.

Віднедавна отримати свідоцтво про народження дитини можна безпосередньо у закладі охорони здоров’я, тобто в пологовому будинку Вараської СМСЧ № 3. Такою послугою скористалося 29 родин новонароджених діток.

Шлюбів у листопаді зареєстровано 20. Все більше громадян, які зареєстровані в іншій місцевості, бажають зареєструвати шлюб у нашому місті. В листопаді таких громадян було 13. Відбулося 7 скорочених термінів реєстрації шлюбу в зв’язку з вагітністю нареченої.

Один шлюб зареєстровано громадянина України з громадянкою Російської Федерації та один громадянки України з громадянином Республіки Польща.

Розірвали шлюб 2 подружжя, обидва по спільній згоді.

З 1 жовтня 2016 року відмітки в паспортні документи про державну реєстрацію шлюбу та розірвання шлюбу не ставляться, в зв’язку зі змінами в Закон України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану».

Зміна імені фізичної особи – 1. Смертей – 23.

 

Начальник О.О.Комаринська