Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

проекту рішення Вараської міської ради № 1048 від 15 січня 2018 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Вараш Рівненької області».

 

 

Зміст проекту: Практичне здійснення земельної реформи та реалізація повноважень органів місцевого самоврядування на підставі створення економічних умов раціонального використання земель для забезпечення необхідної основи для формування фінансово – економічної бази за рахунок справляння плати за землю.

Найменування розробника проекту: відділ з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету Вараської міської ради.

Інформація про спосіб оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу: проект рішення Вараської міської ради № 1048 від 15 січня 2018 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Вараш Рівненької області» та відповідний аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Вараської міської ради та її виконавчого комітету www.kuznetsovsk-rada.gov.ua (розділ «Нормативні акти» / «Регуляторна політика») не пізніше 5 робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проекту рішення.

Інформація про строк та спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань приймаються пропозиції та зауваження до проекту рішення Вараської міської ради № 1048 від 15 січня 2018 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Вараш Рівненької області» становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту рішення та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі за адресою: 34400, Рівненська область, м. Вараш, майдан Незалежності, 1, каб. 216, телефон (03636) 2-16-09.