Година Землі 2018

Шановні жителі міста Вараш!

Виконавчим комітетом Вараської міської ради підтримано всесвітню акцію Година Землі, започатковану Всесвітнім фондом природи (WWF),щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті.

 

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Крім того, цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою і впливі наших споживацьких звичок на Планету.

Просимо Вас підтримати ініціативу проведення зазначеної кампанії шляхом вимкнення світла та приладів о 20.30 24 березня 2018 року на 1 годину. Це своєрідний заклик почати діяти, взяти на себе соціальну відповідальність і долучитись до спільної праці задля стійкого майбутнього людства.

Найкреативніші фото та відео фіксації споруд міста до та після вимкнення світла, природоохоронні заходи тощо, будуть відзначені.