Заяви про наміри та екологічні наслідки діяльності

З метою інформування громадськості відносно планової діяльності Рівненської АЕС передбачено наступні заходи:

- опублікування заяви про наміри;

-  опублікування заяви про екологічні наслідки планової діяльності;

-  підтримка в актуальному стані інформації.

 

Заява про наміри щодо робочого проекту «Технічне переоснащення. Модернізація кабельного господарства систем нормальної експлуатації важливої для безпеки на енергоблоці №3 Рівненської АЕС»

 

Заява про наміри щодо робочого проекту «Технічне переоснащення. Впровадження системі промислового телебачення для пожежо/вибухонебезпечних приміщень та приміщень, що не обслуговуються на енергоблоці №3 Рівненської АЕС»

 

Заява про наміри щодо робочого проекту «Технічне переоснащення. Оснащення стаціонарними неавтоматизованими установками газового пожежогасіння приміщень, що містять електричне і електронне устаткування на енергоблоці №3 Рівненської АЕС»

 

Заява про екологічні наслідки діяльності щодо робочого проекту «Технічне переоснащення. Оснащення стаціонарними неавтоматизованими установками газового пожежогасіння приміщень, що містять електричне і електронне устаткування на енергоблоці №3 Рівненської АЕС»

 

Заява про екологічні наслідки діяльності щодо робочого проекту «Технічне переоснащення. Модернізація системи збудження генератора на енергоблоці №4 Рівненської АЕС. КЗ ПБ-15212»

 

Заява про екологічні наслідки діяльності щодо робочого проекту «Технічне переоснащення. Модернізація системи АЧК 1, 2. Вдосконалення і автоматизація водно-хімічного режиму 1-го і 2-го контурів на енергоблоці №3 Рівненської АЕС»