До відома учасників антитерористичної операції !

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції гідності» наказом начальника управління від 20 вересня 2018 року № 39 до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності включено дочірнє підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт», яке знаходиться в смт. Сергіївка Білгород - Дністровського району Одеської області.

Санаторій «Орізонт» розташований в центрі курорту «Сергіївка», недалеко від автовокзалу і торгового вузла курорту. «Орізонт» - сучасна дев’ятиповерхова будівля на 550 місць, розрахована на цілорічну роботу. Можлива доставка відпочиваючих до морського узбережжя автобусами санаторію з інтервалом руху 20 хвилин.

Територія санаторію дорівнює 5,7303 га, включає в себе парк, поле для міні-футболу, два волейбольні та баскетбольний майданчик, автостоянку. Крім того, до послуг відпочиваючих: бар, кіноконцертний зал, комп’ютерний клуб, бібліотека, дитяча ігрова кімната, перукарня, косметичний кабінет та магазин з курортними товарами.

Розміщення в 2,3,4 – місних кімнатах з усіма зручностями. В кожному номері є телевізор та холодильник. Забезпечується цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням за графіком.

Забезпечення тепловим температурним режимом згідно з нормами Держсанепідслужби.

Наявність безкоштовного безпровідного доступу до мережі Інтернет за технологією WI-FIу номерах.

Відповідно до отриманих документів в цьому закладі є забезпечення дотримання фізіологічних (медичних) норм харчування. Кратність прийому їжі 5 разів на добу. Забезпечення дієтичним харчуванням відповідно до профілю лікування. Наявне «Харчування на замовлення». В санаторії є обладнана в сучасному стилі їдальня на 500 місць з роздільними кабінками.

До складу харчування щодня включаються різноманітні свіжі овочі та фрукти, натуральні вітчизняні соки, молочні продукти.

Відпочиваючі забезпечуються культурно-масовими заходами.

Є аптечний пункт.

Послуги з психологічної реабілітації передбачають : психологічну просвіту, індивідуальне консультування, психологічну діагностику, підбір методик психологічної реабілітації, психологічну допомогу (терапія), психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактику та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

Наряду з розробленою фахівцями програмою комплексного психо діагностичного обстеження та проведення психокорекційних заходів з військовослужбовцями, виведеними з місць бойових дій, план психологічної реабілітації учасників АТО передбачає участь бійців у культмасових заходах санаторію, безкоштовного відвідування кінозалу, двічі на тиждень, у супроводі психологів, поїздки на екскурсії за кошти здравниці.