Кошти для ОСББ

На Програму співфінансування ремонтів житлових будинків ОСББ м.Вараш на 2016-2020 роки (далі – Програма), затвердженій рішенням міської ради від 09.06.2017 № 749, з метою проведення ремонтів житлових будинків міста, де створені ОСББ, шляхом співфінансування з залученням коштів їх мешканців, у 2019 році, необхідно виділити кошти в сумі 5943,643 тис.грн.

На сьогоднішній день значна кількість будинків ОСББ міста потребують капітального ремонту. Найбільш зацікавлені в оновлені житлових будинків мешканці будинків ОСББ міста подають відповідну документацію для прийняття участі у вищевказаній Програмі за умовами фінансування: 20% - кошти ОСББ, 80% - міський бюджет.

Програма надає право ОСББ на виконання робіт з ремонту свого будинку, якщо вони надають згоду профінансувати частину капітального ремонту. Виконання робіт, згідно її заходів, приведе до підвищення комфортності умов проживання мешканців житлових будинків, продовження терміну експлуатації конструкцій та інженерних мереж житлового фонду міста, буде сприяти збереженню здоров’я їх мешканців.