• Головна
  • Офіційна інформація
  • До уваги керівників підприємств, установ, організацій та голів профспілкових організацій (уповноважених трудових колективів)

До уваги керівників підприємств, установ, організацій та голів профспілкових організацій (уповноважених трудових колективів)

Триває передплата на “Бюлетень Національної служби посередництва і примирення” на 2019 рік, який є офіційним, нормативним, виробничо-практичним, науковим виданням.

 

Програмними цілями Бюлетеня Національної служби посередництва та примирення є забезпечення сторін соціально-трудових відносин законодавчими та нормативно-правовими актами з питань здійснення примирних процедур, висвітлення практики вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), запобіганню їх виникненню, тощо.

На сторінках Бюлетеня матимуть змогу публікувати свої точки зору з питань вирішення розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин працівники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представники профспілок і роботодавців, арбітри та посередники.

Постійними рубриками Бюлетеня є : “Нормативно-правова база”, “Актуальні питання”, “Досвід роботи Національної служби посередництва і примирення”, “Науковий погляд”, “Офіційна інформація”, “Міжнародний досвід” тощо.

Індекс видання   23877

Передплатна ціна на 2019 рік –86 грн.52 коп.( виходить два рази на рік)

 

Передплату можна оформити в будь-якому відділенні зв’язку України.        

З метою підвищення рівня правової культури учасників вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), запобігання їх виникненню пропонуємо підприємствам та організаціям міста передплатити Бюлетень Національної служби посередництва і примирення