• Головна
  • Офіційна інформація
  • ПОВІДОМЛЕННЯ про намір здійснити коригування діючих тарифів на послуги з централізоване водопостачання та водовідведення

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір здійснити коригування діючих тарифів на послуги з централізоване водопостачання та водовідведення

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 р. №390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» (зі змінами та доповненнями), Кузнецовське міське комунальне підприємство подає на розгляд обгрунтування причин коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, централізоване постачання холодної води та централізоване водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем).

Метою коригування тарифів є приведення діяльності суб`єкта господарювання, що надає вищевказані послуги, до економічно обґрунтованого рівня, і має позитивно вплинути на фінансово-економічний стан підприємства, а також покращити якість та умови обслуговування споживачів.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 днів з моменту публікації за адресою: 34400 м. Вараш, майдан Незалежності, 2, e-mail: kuzn_mkp@ukr.net (із зазначенням у темі листа «зауваження та пропозиції до тарифів»). Тел. приймальні КМКП (03636) 2-38-65.