• Головна
  • Офіційна інформація
  • ПОВІДОМЛЕННЯ про намір здійснити коригування, діючих тарифів на теплову енергію, на послугу з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір здійснити коригування, діючих тарифів на теплову енергію, на послугу з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 №390 (зі змінами та доповненнями) Кузнецовське міське комунальне підприємство подає на розгляд обгрунтування причин коригування тарифів натеплову енергію, на послугу з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води.

Метою коригування тарифів є приведення діяльності суб`єкта господарювання, що надає дані послуги, до економічно обґрунтованого рівня, і має позитивно вплинути на фінансово-економічний стан підприємства, а також покращити якість та умови обслуговування споживачів.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 днів з моменту публікації за адресою: 34400 м. Вараш, майдан Незалежності, 2, e-mail: kuzn_mkp@ukr.net (із зазначенням у темі листа «зауваження та пропозиції до тарифів»). Тел. приймальні КМКП (03636) 2-38-65.