Повідомлення про розроблення проекту інвестиційної програми КМКП

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 р. №630 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб`єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення», Кузнецовське міське комунальне підприємство подає на погодження виконавчому комітету Вараської міської ради розроблений проект інвестиційної програми по централізованому теплопостачанню на 2019-2020 рр.

Метою розроблення інвестиційної програми КМКП є оновлення основних фондів, підвищення ефективності виробництва, забезпечення обліку природних ресурсів, підвищення якості надання послуг.

Заходи, що включені до інвестиційної програми КМКП на 2019-2020 рр.:

Теплопостачання:

1.Технічне переоснащення надземної теплової мережі

(заміна теплової ізоляції);

2.Технічне переоснащення комерційного вузла обліку теплопункту ТП-5

(заміна теплолічильника «Ергомера-125» на ультразвукового «Ергомера -125АВ»;

3.Технічне переоснащення теплових мереж

(встановлення запірної арматури на теплових мережах);

4.Технічне переоснащення МОС,КНС-1,КНС-2,КНС-3,НС-ІІІ підйому

(встановлення вузлів комерційного обліку).

Всі ці заходи планується реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань. Підприємство не планує залучати позичкові та бюджетні кошти. Загальний обсяг інвестицій по теплопостачанню- 883,35 тис.грн.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів з моменту публікації за адресою: 34400 м. Вараш, майдан Незалежності, 2, e-mail: kuzn_mkp@ukr.net (із зазначенням у темі листа «зауваження та пропозиції до інвестиційної програми»).Тел. приймальні КМКП (03636) 2-38-65.