Повідомлення про реєстрацію колективних договорів

Упродовж квітня-червня 2019 року управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради здійснено повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень наступних підприємств:

- ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод»;

- Фінансове управління ВКВМР;

- ДЗ «СМСЧ № МОЗ України»;

- КП «Благоустрій»;

- Відділ культури та туризму ВКВМР;

- КНП ВМР «Вараський ЦПМД»;

- ЗОШ І-ІІІ ст. №5.

Водночас звертаємо увагу керівників підприємств, установ, організацій. голів профспілкових організацій та представників трудових колективів, що відповідно до ст.2 Закону України «Про колективні договори та угоди» на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи повинні укладатися колективні договори.

Поряд з цим, статтею 17 ЗУ «Про колективні договори і угоди» передбачена відповідальність сторін за ухилення від участі в переговорах, щодо укладення, внесення змін чи доповнень до колективного договору, угоди.

Консультації та методичну допомогу щодо змісту колективного договору та процедури його укладання і реєстрації можна отримати у відділі праці, охорони праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради, м-н Будівельників, 1, каб.8, або за тел.2-38-15.