Звіт про проведення громадських слухань

20 серпня 2019 року виконавчим комітетом проведено громадські слухання з обговорення найменування провулків по мікрорайону Північний-1. На розгляд громадськості виносилися питання найменування 4 провулків по м-ну Північний-1.

Громадські слухання проходили під головуванням Кречика Анатолія Івановича - заступника міського голови з питань діяльності органів міської ради, голови комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської ради, також за участю Бедика С. М. – начальника управління містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради, Колесінської Н.П. - головного спеціаліста відділу планування територій та містобудівного кадастру управління МАКБ ВК ВМР, Чеха О. Л. - голови постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою, депутата Вараської міської ради, Бензи Ф. А. - в.о.директора Вараської міської публічної бібліотеки та громадян міста Вараш.     

За результатами проведення громадських слухань, а також згідно письмових та усних пропозицій складено протокол. Усі пропозиції будуть розглянуті на комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської ради.

В подальшому, рекомендації даної комісії та протокол громадських слухань стануть підставою для прийняття відповідного рішення Вараською міською радою.