Управління праці та соцзахисту обмежує прийом громадян

В рамках проведення заходів щодо запобігання поширення коронавірусу COVID-19, від 16 березня 2020 року обмежено прийом громадян з питань призначення державних соціальних допомог, компенсацій та житлових субсидій, - інформує управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради.

Натомість звернення та питання пропонують надсилати на електронну пошту - social@varash.rv.gov.ua, а також звертатися по номеру телефону (03636) 24599, (03636) 31351.

Крім того, при вході в приміщення виконавчого комітету встановлено скриньки для подання документів для призначення соціальних виплат.

Нагадуємо про можливість подання заяв з необхідними документами (зокрема про призначення житлової субсидії, компенсації послуги “муніципальна няня”, одноразової допомоги при народженні дитини, комплексної послуги “е-малятко”) у електронній формі з використанням засобів електронного зв’язку через інформаційні системи Мінсоцполітики або інтегровані з ними інформаційні системи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, з використанням електронного цифрового підпису.

Просимо поставитися з розумінням до вищезазначених обмежень, які триватимуть до особливого розпорядження про їх припинення.