Компенсація вартості путівок

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 6 травня 2020 р. № 339 «Про встановлення розміру грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2020 році».

Розміри грошової допомоги для компенсації у 2020 році вартості путівок шляхом безготівкового перерахування коштів санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, за надання послуг із санаторно-курортного лікування або оздоровлення чи відпочинку особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, становлять:

  • особам, віднесеним до категорії 1, — 7 700 гривень;
  • особам, віднесеним до категорії 1, із захворюваннями нервової системи (з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) — 23420 гривень;
  • дітей, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, та одному з батьків або особі, яка їх замінює— 14 500 гривень.

За більш детальною інформацією звертатись до управління праці та соціального захисту населення Вараської міської ради за адресою: майдан Незалежності, 1, каб.112, та за телефоном 2-38-21.