Щодо організації протиепідемічних заходів

Рекомендації Головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Постанова №16 Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів у офісних приміщеннях в період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Постанова №17 Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Постанова №18 Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Постанова №19 Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні стаматологічної допомоги на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Постанова №20 Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в перукарнях та салонах краси на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).