• Головна
  • Офіційна інформація
  • Повідомлення про проведення громадського обговорення питання найменування мікрорайону Вараш на мікрорайон імені Володимира Коровкіна

Повідомлення про проведення громадського обговорення питання найменування мікрорайону Вараш на мікрорайон імені Володимира Коровкіна

З метою впорядкування розгляду питань щодо найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об'єктів на території Вараської міської ради, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.12 р. № 989 “Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об'єктам права власності, які належать фізичним особам, імені (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій”, Закону України “Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій”, ст.7 Закону України «Про географічні назви» виконавчий комітет Вараської міської ради інформує про проведення громадського обговорення питання перейменування мікрорайону Вараш на мікрорайон імені Володимира Коровкіна.

Громадське обговорення відбудеться 28 грудня 2020 року в приміщенні виконавчого комітету Вараської міської ради (сесійна зала засідань) о 17 годині. Реєстрація учасників розпочнеться о 16.45.

Свої пропозиції просимо надавати  комісії з питань  найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської ради в письмовій, усній формі чи електронному вигляді на адресу: м.Вараш, майдан Незалежності, 2, 2 поверх, відділ планування територій та містобудівного кадастру Управління МАКБ ВК ВМР, тел. (03636) 2-47-43, е-mail: ypr_makb@ukr.net до 25.12.2020 року.

Відповідальний  за проведення громадського обговорення - голова комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської ради  Кречик Анатолій Іванович.

Результати громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному сайті Вараської міської ради протягом 14 днів після закінчення строку надання пропозицій.