Про проєкт інвестиційної програми Кузнецовського міського комунального підприємства на 2021-2022 рр.

Відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 року № 191 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації», Кузнецовське міське комунальне підприємство подає на погодження виконавчому комітету Вараської міської ради розроблений проєкт інвестиційної програми по централізованому водопостачанню та водовідведенню на 2021-2022 рр.

Метою розроблення інвестиційної програми КМКП є забезпечення технологічного обліку стічної води, зменшення питомих витрат та втрат ресурсів, підвищення екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища.

Заходи, що включені до інвестиційної програми КМКП на 2021-2022 рр.:

Водопостачання:

1.Технічне переоснащення артезіанських свердловин водозабору с.Бабка.

2. Придбання та встановлення шафи управління UZS 5.04.1-1*45 кВт 1-м насосом відцентровим одноступінчатим двостороннього всмоктування типу DHV 125-365 РС на насосну станцію ІІ підйому водозабору с. Бабка.

3. Заміна вікон на насосній станції ІІІ підйому.

Водовідведення:

1.Оснащення приладами технологічного обліку стічної води каналізаційних насосних станцій КНС-2 та КНС-3.

2. Технічне переоснащення пісколовок та первинних відстійників МОС.

Ці заходи планується реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань. Підприємство не планує залучати позичкові та бюджетні кошти. Загальний обсяг інвестицій по централізованому водопостачанню – 206,45 тис.грн., централізованому водовідведенню -  464,62  тис.грн.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів з моменту публікації за адресою: 34400 м. Вараш, майдан Незалежності, 2, e-mail: kuzn_mkp@ukr.net (із зазначенням у темі листа «зауваження та пропозиції до інвестиційної програми»).Тел. приймальні КМКП (03636) 2-38-65.

 

Інформаційна картка додається

ПЛАН витрат за джерелами фінансування на виконання інвестиційної програми для врахування у структурі тарифів на 12 місяців

Фінансовий план за 12 місяців

Фінансовий план

З повагою, директор Юрій ТРАЧУК