Заяви РАЕС про наміри щодо робочих проєктів та екологічні наслідки діяльності

Заяви ВП "Рівненської АЕС" про наміри щодо робочих проєктів та екологічні наслідки діяльності

Заява про наміри щодо робочого проєкту "Технічне переоснащення. Модифікація технічних засобів реєстрації та відображення інформації в обладнанні апаратури контролю нейтронного потоку АКНП-И енергоблоку №3  на Рівненській АЕС"

Заява про екологічні наслідки діяльності щодо робочого проєкту "Технічне переоснащення. Модифікація технічних засобів еєстрації та відображення інформації в обладнанні апаратури контролю нейтронного потоку АКНП-И енергоблоку №3 на Рівненській АЕС"

Заява про наміри щодо робочого проєкту "Технічне переоснащення. Модифікація СВРК для забезпечення контролю активної зони реактора в зв’язку з впровадженням палива "Вестінгауз" на енергоблоці №3 Рівненської АЕС"

Заява про екологічні наслідки діяльності щодо робочого проєкту "Технічне переоснащення. Модифікація СВРК для забезпечення контролю активної зони реактора в зв’язку з впровадженням палива "Вестінгауз" на енергоблоці №3 Рівненської АЕС"

Заява про наміри щодо робочого проєкту "Технічне переоснащення. Модернізація СРК на енергоблоці №4 Рівненської АЕС"

Заява про екологічні наслідки діяльності щодо робочого проєкту "Технічне переоснащення. Модернізація СРК на енергоблоці №4 Рівненської АЕС"