Звіт про проведення громадських слухань

2 грудня виконавчим комітетом Вараської міської ради проведено громадські слухання з обговорення перейменування вулиць, що попадають під дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки» на території Вараської міської територіальної громади.

Громадські слухання проходили за головуванням  Воскобойника Ігоря Сергійовича - заступника міського голови  з питань діяльності органів міської ради, голови комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської МТГ, також за участю представників органів виконавчої влади  та громадян Вараської міської територіальної громади.

За результатами проведення громадських слухань, а також згідно письмових та усних пропозицій складено протокол.

Усі пропозиції, що надійшли будуть розглянуті на комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської територіальної громади.

В подальшому, рекомендації даної комісії та протокол громадських слухань стануть підставою для прийняття відповідного рішення Вараською міською радою.

Протокол громадських слухань з обговорення перейменування вулиць, що підпадають під дію Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки" на території Вараської міської територіальної громади від 02.12.2021 р.

За інформацією Відділу архітектури та містобудування