• Головна
  • Офіційна інформація
  • Звіт результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації

Звіт результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації

Відділом архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради (далі – Відділ) 23 листопада 2021 року було розпочато громадські слухання з обговорення містобудівних документацій – "Внесення змін в детальний план території в районі вул.Лугова та Колгоспна в м.Вараш (Кузнецовськ) Рівненської області" шляхом оприлюднення інформаційного повідомлення про його початок на офіційному сайті Вараської міської ради.

З відповідною проектною документацією можна було ознайомитися на офіційному веб-сайті Вараської міської ради та у Відділі.

Пропозиції, які надійшли під час проведення громадських слухань до Відділу направлено розробнику Рівненській філії ДП УДНДІПМ "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя на опрацювання.

Відповідно до ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", Закону України "Про основи містобудування" та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року, 23.12.2021 року в залі засідань виконавчого комітету відбулися громадські слухання за участю мешканців міста. За результатом громадських слухань підготовлено протокол громадських слухань, який буде передано автору проектів містобудівної документації Рівненській філії ДП УДНДІПМ "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя для розгляду пропозицій громадськості на відповідність містобудівному законодавству.

Протокол громадських слухань від 23.12.2021 року додається.