Дозвільні документи для бізнесу перевели у декларативну електронну форму на час воєнного стану

В умовах воєнного стану критично важливим є забезпечення належного та безперервного функціонування діяльності суб’єктів господарювання.

95% дозвільних документів для бізнесу перевели в декларативну електронну форму, відповідно до постанови КМУ № 314 від 18 березня 2022 року. Ознайомитися із текстом постанови.

Якщо раніше треба було пройти певну процедуру для отримання дозволу, то сьогодні можна просто подати електронну заявку через портал "Дія" (diia.gov.ua) і, не чекаючи рішення державного органу, починати працювати.

Дозвільні документи залишаться тільки для видів діяльності, пов’язаних із безпекою країни. Це робота з небезпечними відходами, виробництво ліків та ядерна енергетика.

Нагадаємо, працює телефонна лінія для підприємців та представників бізнесу, котрі можуть звертатися із проблемних питань щодо ведення бізнесу і торгівлі в умовах воєнного стану за номером телефону 067-886-92-08. Лінія виконавчого комітету Вараської міської ради працює із 8:00 до 18:00 у будні.

IMAGE

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!