Вараська громада запропонувала 11 об'єктів для релокації бізнесу

Щоб врятуватися від російської агресії, вимушено евакуюються не лише мільйони українців, а й сотні підприємств. Нині в Україні кількість релокованих підприємств становить близько 400, при цьому майже 50% з них відновили роботу на новому місці.

Зокрема, до Рівненської області вже переїхало 15 підприємств та поступово до них додаються й нові.

Із метою пошуку придатних для релокації місць запущено Платформу веб-каталогу об’єктів нерухомості, що розроблена Волинським ресурсним центром спільно з Департаментом економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОВА.

Станом на 22 квітня 2022 року громадами Рівненської області розміщена інформація про 169 об’єктів нерухомості усіх форм власності, що можна задіяти на умовах продажу/оренди для релокації підприємств.

Запрошуємо підприємців, які мають об’єкти нерухомості, що можна задіяти на умовах продажу/оренди для релокації підприємств із зон бойових дій, долучитися до наповнення Платформи у прийнятний спосіб:

  • самостійно авторизуватись на сайті https://restartbusiness.in.ua та внести свої об’єкти
  • надати згоду на розміщення та оприлюднення інформації про свої об’єкти виконавчому комітету Вараської міської ради, заповнивши гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/2xcStBjYtN3Pa2Xg9

Фахівцями виконавчого комітету ВМР опрацьована та розміщена на Платформі інформація про одинадцять об’єктів нерухомості, близько десяти - в процесі збору інформації.

Інформацію про об’єкти нерухомості можна також надсилати за адресою ekonomika@varash-rada.gov.ua

Нагадаємо, що представники бізнесу можуть звертатися із проблемних питань ведення підприємницької діяльності в умовах воєнного стану за номером телефону 067-886-92-08.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!